Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Σεβασμός στις απόφασεις των συλλογικών οργάνων του κόμματος

Σεβασμό στην απόφαση των συλλογικών οργάνων του Δημοκρατικού Κόμματος, εξέφρασε σήμερα η Βουλευτής του κόμματος Αθηνά Κυριακίδου, αναφέροντας παράλληλα ότι «έχουμε υποχρέωση να πορευτούμε όλοι μαζί ενωμένοι ούτως ώστε να καταστήσουμε το ΔΗΚΟ δυνατό, ενιαίο με μια φωνή όπως ακριβώς αναμένει από εμάς ο κόσμος μας».

Σε δηλώσεις της σχετικά με την απόφαση της κοινής συνεδρίας του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΚΟ, η κ. Κυριακίδου είπε ότι «σεβαστήκαμε όλοι, η πλειοψηφία, την αποφασιστικότητα και τη δέσμευση του Προέδρου του κόμματος μας να προχωρήσουμε ως κόμμα να λειτουργούμε ενιαία με ένα ενιαίο πολιτικό λόγο».

Είπε ακόμα ότι «η απόφαση είχε σαφή πλειοψηφία και ως βουλευτές, ως εκπρόσωποι του κόσμου του ΔΗΚΟ, αφουγκραζόμενοι την δική τους ανησυχία νομίζω έχουμε υποχρέωση απέναντι στο κόμμα μας που αγαπούμε και υπηρετούμε, απέναντι στον κόσμο του ΔΗΚΟ «να σεβαστούμε την απόφαση των συλλογικών οργάνων και να πορευτούμε όλοι μαζί ενωμένοι ούτως ώστε να καταστήσουμε το ΔΗΚΟ δυνατό, ενιαίο με μια φωνή όπως ακριβώς αναμένει από εμάς ο κόσμος μας».

«Είναι μια ευθύνη δική μας απέναντι στην ιστορία του κόμματος μας, απέναντι στο κόσμο, απέναντι στην κοινωνία» είπε καταλήγοντας η Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου