Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Βία στα γήπεδα

Ηρθε η ώρα να ασχοληθούμε εις βάθος με τα φαινόμενο της βίας στα γήπεδα, είπε σήμερα η Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Αθηνά Κυριακίδου αναφέροντας παράλληλα ότι ήρθε η ώρα «να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκαλο, να ληφθούν αποφάσεις από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη γιατί δεν μπορεί να παρακολουθούμε όλοι μαζί αυτά τα οποία ταλανίζουν τη κυπριακή κοινωνία».

Μιλώντας μετά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, με θέμα τη βία στα γήπεδα, η Αθηνά Κυριακίδου είπε ότι υπάρχουν προτάσεις και σημείωσε ότι «κάποιες από αυτές θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη όπως το ότι οι αγώνες πρέπει να γίνονται στο φως της ημέρας. Το σκοτάδι ενισχύει τον χουλιγκανισμό», είπε.

Η Βουλευτής του ΔΗΚΟ απεύθυνε έκκληση προς τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας όπως « μη αναμεταδίδουν και μη αναπαράγουν αυτές τις πράξεις του χουλιγκανισμού. Να μην αναμεταδίδουν και να μην αναπαράγουν εμπρηστικές δηλώσεις, ούτε των εκπροσώπων των ομάδων, ούτε των εκπροσώπων των ομοσπονδιών».

Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για την επίλυση του φαινομένου του χουλιγκανισμού και να εφαρμοστεί ο νόμος ο οποίος πρόσφατα ψηφίστηκε , είπε καταλήγοντας η κ. Κυριακίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου