Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Προβλήματα υποδομής και εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Επί της ευκαιρίας της επίσκεψης του Υπουργού Υγείας στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου προήδρευσε σύσκεψης, κατά την οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημόσιο νοσηλευτήριο, η βουλευτής του ΔΗΚΟ Αθηνά Κυριακίδου, χαιρέτησε την άμεση ανταπόκριση του Υπουργού να εξετάσει τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, σημειώνοντας πως ''ήταν η εβδομάδα των παθών για το Νοσοκομείο Λεμεσού'', καθώς, όπως είπε, τα προβλήματα λειτουργίας και υποδομής είναι μεγάλα.

''Ελπίζω η σημερινή σύσκεψη να δώσει άμεση λύση στα προβλήματα και να μην είναι μια συνηθισμένη σύσκεψη και ελπίζω, επίσης, να αντιμετωπισθούν και να λυθούν αυτές οι υποψίες και υπόνοιες που υπάρχουν όσον αφορά τη δολιοφθορά, το αν εξυπηρετούνται διάφορα ιδιωτικά συμφέροντα'', συμπλήρωσε η κ. Κυριακίδου αναφερόμενη στο θέμα των αναλυτών του χημείου.

Είπε, επίσης, ότι ''οι λίστες αναμονής, οι χώροι που εξετάζουν οι γιατροί, οι ελλείψεις των χώρων υποδομής, είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και πρέπει η παρουσία του Υπουργού σήμερα να δώσει λύσεις στα προβλήματα''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου