Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Πρυτανικές Εκλογές Πανεπιστημίου Κύπρου

Συγχαρητήρια του ΔΗΚΟ στον νέο Πρύτανη και τους νέους Αντιπρυτάνεις, εκφράζει σε γραπτή δήλωση της, η Επίτροπος Παιδείας του Κόμματος, βουλευτής Αθηνά Κυριακίδου.

Το Δημοκρατικό Κόμμα, αναφέρει η κ. Κυριακίδου, επιθυμεί να συγχαρεί τους καθηγητές Κωνσταντίνο Χριστοφίδη για την εκλογή του στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου καθώς επίσης και τους Αθανάσιο Γαγάτση και Μάριο Μαυρονικόλα για την εκλογή τους στις θέσεις του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικών Θεμάτων και Αντιπρύτανη Διεθνών Σχέσεων, Οικονομικών και Διοίκησης αντίστοιχα.

«Το Δημοκρατικό Κόμμα εύχεται στους νεοκλεγέντες μια ευδόκιμη και παραγωγική θητεία ώστε το Πανεπιστήμιο Κύπρου να καταστεί πρωτοπόρο στη διδασκαλία, την έρευνα, τη διοίκηση και τις υποδομές και ικανό να διαχειριστεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά, προκειμένου να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συνθήκες, που θα επιτρέψουν την περαιτέρω ανάπτυξη σε ένα υγιές ακαδημαϊκό περιβάλλον και μια ζωντανή πανεπιστημιακή κοινότητα», καταλήγει η κ. Κυριακίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου